Business Coaching

Kreatív üzleti megoldások gyorsan és hatékonyan

Az üzleti coaching egy újszerű és eredményes módja a szervezetfejlesztésnek. Noha a coachingban résztvevők általában közép- és felsővezetők, hiszem, hogy minden munkatársnak jól jön egy coach. Ha az egyén profitál, akkor a szervezet is – ez a hitvallásom. Business coachként az ICF működési elvei szerint dolgozom, diszkréten és profin.

business coaching

Miben tudok segíteni Önnek és a szervezetének, mint üzleti coach?

  • egyéni hatékonyság fejlesztése
  • vezetői készségek fejlesztése
  • önmotiváció, önhatékonyság elősegítése
  • támogatás fontos üzleti döntésekben
  • üzleti folyamatok végigkísérése, támogatása
  • szervezeti kultúra fejlesztése (erősségek, gyengeségek, lehetőségek)
  • krízishelyzetben a továbblépés elősegítése és támogatása

Emberibb munkahely = jobb teljesítmény

Mennyire motiváltak a munkatársai? Mennyire tudnak azonosulni a szervezet küldetésével és értékrendjével? Mennyire vannak tisztában a feléjük támasztott elvárásokkal? Mennyire merik elmondani a véleményük, és hallgatják meg egymásét? Milyen vezetői stílus uralkodik a szervezetében? Általánosságban véve, mennyire elégedett a vállalati kultúrával? Milyen a fluktuáció?

Ezek a kérdések kivétel nélkül hatással vannak a szervezet résztvevőinek egyéni eredményeire, és így a szervezet egészére is. Küldetésemnek tekintem, hogy a munkahelyeket élhetőbbé, emberbarátabbá tegyem, és segítsem a szervezetek fejlődését, átalakulását egy modernebb, emberközpontúbb működésmód felé.

Úgy vélem, egy modern vállalkozásnak ügyelnie kell a munkatársak jóllétére, hiszen ez biztosítja a fenntartható, maradandó fejlődést és a piacon való fennmaradást. Abban támogatom a vezetőket, akikkel dolgozom, hogy megfeleljenek a sokrétű elvárásoknak, és úgy működjenek saját szerepükben, hogy az mindenki számára előnyös legyen.

Forduljon hozzám bizalommal!

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, keressen fel e-mailben vagy telefonon.